سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سایت بهار هسته ای ایران

روسیه اعلام کرد که دور جدید مذاکرات بین ایران و قدرت های جهانی در مورد برنامه هسته ای تهران ممکن نیست بیش از این به تاخیر افتد و باید تا اواسط سپتامبر (اواخر شهریور ماه) برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه اظهار داشت: این دور مذاکرات با توجه به اوضاع کلی، باید تا اواسط سپتامبر برگزار شود.
وی افزود: نمی توان این مذاکرات را بیش از این به تاخیر انداخت.


نوشته شده در دوشنبه 92/5/21ساعت 12:14 صبح توسط مدیر سایت: علیرضا حسن زاده نظرات ( ) | |

رییس جمروند ساخت نیروگاه هسته ای توسط ایران آغاز شده و ادامه خواهد یافت( بخش 6)هوری اسلامی ایران گفت: روند ساخت نیروگاه هسته ای توسط متخصصان ایرانی آغاز شده و ادامه خواهد یافت.

 حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی این مطلب را درادامه نخستین نشست خبری خود درپاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری ریانووستی بیان کرد.
خبرنگار خبرگزاری ریانووستی پرسید: با توجه به این که همکاری جمهوری اسلامی ایران و روسیه در زمینه هسته ای همواره وجود داشته است آیا تهران برای همکاری با مسکو در زمینه ساخت نیروگاه بوشهر 2 و 3 آمادگی دارد؟ که رییس جمهوری در پاسخ گفت: شما سوال می کنید یا خیر می دهید.
روحانی افزود: جمهوری اسلامی ایران بعد از تکمیل نیروگاه بوشهر و حتی قبل از آن به فکر ساخت نیروگاه های هسته ای دیگری نیز بود.
وی خاطرنشان کرد: مجلس هفتم مصوبه ای را تصویب کرد که جمهوری اسلامی ایران در نهایت نیاز به 20 هزار مگاوات برق هسته ای دارد و ما نیازمند به نیروگاه های هسته ای هستیم.
رییس جمهوری گفت: دراین زمینه دو مسیر انتخاب شده یک مسیر ساخت نیروگاه هسته ای که توسط ایران آغاز شده و ما امیدواریم طبق برنامه ریزی کار پیش رود و بتوانیم خود نیروگاه هسته ای را بسازیم و این روند را ادامه دهیم و انشاالله با سوختی که خودش تولید می کند آن نیروگاه را اداره کند.
روحانی افزود: راه دوم در کنار این خرید نیروگاه هسته ای از دیگران است، فعلا کشوری که اعلام آمادگی کرده،کشور همسایه روسیه است، مذاکرات اولیه صورت گرفته و در این زمینه دولت این راه را ادامه خواهد داد.
وی گفت: هم برای ادامه ساخت نیروگاه هسته ای و هم خرید نیروگاه هسته ای اعلام آمادگی کرده ایم حال ممکن است نیروگاه هسته ای دوم در بوشهر یا جاهای دیگر باشد که این موضوع در زمان خود اعلام می شود.

** دولت به دنبال پر کردن شکاف بین دستمزد و تورم است
خبرنگار خبرگزاری ایلنا از رییس جمهوری پرسید که علاوه بر این که در هشت سال اخیر با سقوط ارزش پول ملی، قدرت خرید کارگران حداقل 50 درصد کاهش یافته، در طی سه دهه گذشته فاصله دستمزد کارگران و تورم روز به روز به بهانه های مختلف از جمله مسائل تولید و اقتصادی دائما کاهش یافته که این شکاف عمیق ایجاد کرده است؟ برنامه دقیق شما برای پر کردن این شکاف چیه؟
روحانی اظهارداشت: اصل این موضوع کاملا قابل قبول است، زمانی که بین افزایش دستمزد و تورم فاصله ایجاد می شود، یعنی فشار به زندگی روزمره کارگران بیشتر می شود و دولت حتما مصمم است این شکاف را پر و مشکل را حل کند.
وی افزود: این که اجرای این برنامه زمان بندی چگونه خواهد بود بستگی به برنامه ریزی های انجام گرفته در این راستا خواهد داشت.
رییس جمهوری ادامه داد: اعلام کرده بودم که در طول 100 روز اول همکاران من وضعیت واقعی کشور را به تدریج برای مردم بیان خواهند کرد تا آنها بدانند وضع اقتصادی و مشکلات کشور چگونه است؟ ولی در ظرف همان صد روز برنامه هایی تدوین و اجرا خواهد شد.
روحانی خاطرنشان کرد: این که برخی رسانه ها گفتند در 100 روز اول فقط گزارش تهیه می شود این طور نیست، بلکه در این مدت اول یکی از اقدامات این است که گزارش وضعیت واقعی کشور به ویژه از لحاظ اقتصادی تهیه می شود و در اختیار مردم قرار می گیرد اما همزمان اقداماتی هم در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاست خارجی و داخلی انجام خواهد شد.
وی اظهارداشت: همکاران بنده در کارگروه ها، برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی تهیه کردند و ما علاوه بر برنامه 100 روزه برنامه های شش ماهه و یا برنامه هایی برای سال های بعد داریم و این موضوع بستگی به شرایط مختلف که پیش بینی شده در کارگروه ها دارد.
رییس جمهوری ادامه داد: در این زمینه هم اقداماتی انجام خواهد شد، اما این که شکاف چه زمانی پر خواهد شد، بستگی به شرایط و بررسی های ما دارد که اصل این به عنوان هدف مد نظر خواهد گرفت.


نوشته شده در دوشنبه 92/5/21ساعت 12:10 صبح توسط مدیر سایت: علیرضا حسن زاده نظرات ( ) | |

برای احقاق حقوق ملتم حاضرم با هر کشوری که لازم باشد، صحبت کنم (بخش10)

رییس جمهوری با بیان این که مذاکرات با گروه 1+5 با شکست مواجه نشده است گفت: بعد از این که مسوولین مذاکره کننده تعیین شدند با گروه 1+5 مذاکرات صریح تر و جدی تری خواهیم داشت.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در نشست خبری اخیر خود در پاسخ به سوال خبرنگار واشنگتن پست مبنی بر این که آیا مذاکرات با 1+5 به شکست منتی شده است؟، آیا شما در نظر دارید به مذاکره مستقیم با آمریکا فکر کنید؟ و آیا قصد دارید که در دولت خودتان اجاز دهید که دیپلمات های آمریکایی برای صدور ویزا برای ایرانیان و ایجاد بخش کنسولی به ایران بیایند؟، گفت: خوشبینی ایشان (خبرنگار) خیلی زیاد است چون هنوز تا آن نقطه ای که بیان شد فاصله زیادی داریم.
روحانی ادامه داد: مذاکرت 1+5 به تعبیر این خبرنگار به شکست منجر نشده است و به آن نتایجی که مورد نظر بوده، دست نیامده است.
وی گفت: اما این که خبرنگار مقدمه ای را چیده و گفت چون مذاکرات 1+5 با شکست مواجه شده پس باید مذاکره مستقیم با آمریکا باشد این موضوع مقدمه ای نیاز ندارد.
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: هرکس که با حسن نیت حاضر باشد با ما حرف بزند و احساس کنیم منافع ملی مان در آن مذاکره تامین می شود، مشکلی نخواهیم داشت حالا آن طرف ما هرکسی ولو آمریکا هم باشد.
روحانی ادامه داد: بقیه مطالبی که ایشان گفتند مربوط به آینده خیلی دور است که ما نمی دانیم شرایط چه می شود. اینها وابسته به این است که ما حسن نیتی را از طرف آمریکایی ها ببینیم و آنها برای مذاکره جدی هستند و ببینیم دنبال زبان فشار و زبان تهدید نیستند، ما سیاستی که آنها تعبیر به چماق و هویج می کنند هیچ وقت نمی پسندیدیم و الان هم نمی پسندیم.
رییس جمهوری یادآور شد: اگر واقعا اساس منطق باشد و راه حل دست یابی به منافع متقابل باشد راه باز خواهد بود برای این که با هر کشوری ولو با آمریکا حرف بزنیم و صحبت کنیم.

** در طول 100 روز اول آمار و ارقام را صادقانه به مردم ارایه می کنیم
خبرنگار روزنامه ابتکار از رییس جمهوری پرسید که 8 سال پیش درهمین روزها رییس جمهوری سابق وعده داده بود که نفت را کنار نان در سفره خواهد نشاند، آن زمان که هیچ، بعد از 8 سال زمان نه نفت آمد و حتی می شود گفت که نه نان ماند!، می خواهم توصیف شما را از میراث و اقتصادی که روز شنبه 12 مرداد تحویل گرفتید در قالب چند شاخص اقتصادی بدانم و این که در کوتاه مدت بر معیشت و همان سفره مردم، دولت یازدهم چه تدارک دیده است؟
روحانی پاسخ داد: در بخش اول سوال عرض کردم که در طول 100 روز اول همکاران من در بخش های مختلف آمار و ارقام را صادقانه به مردم ارایه خواهند کرد.
وی یادآورشد: البته کم و بیش نخبگان، مردم از آمار و ارقام خبر دارند؛ همیشه می گویم تورم را آن کسی که بهتر از همه می فهمد و معیار سنجش است جیب مردم است نه بانک مرکزی و یا مرکز آمار، آنها در مرحله بعدی است.
رییس جمهوری ادامه داد: همه می دانند وضع اقتصادی، تورم و گرانی چیست؟، لازم نیست آمار بیکاری ارایه دهیم، هرکس در خانه خودش براحتی می تواند بفهمد که بیکاری در چه مرحله ای است؟ اما در عین حال ما آمار و ارقام دقیق را در اختیار مردم قرار خواهیم داد.
روحانی اظهارداشت: همه تلاش همانی است که ایشان گفتند، بهبود معیشت مردم، زندگی بهتر مردم و برای این کار باید امید، آرامش و ثبات بوجود آید و شرایط برای رونق اقتصادی آماده شود که دولت در برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت خود در پی این خواهد رفت که به زندگی مردم بهبود ببخشد.
وی ادامه داد: اما در عین حال واقعیت های کشور و جامعه را هم صادقانه به اطلاع مردم خواهد رساند و همچنان از مردم استمداد می طلبم و می گویم که این دولت هیچ کاری را بدون کمک و حمایت مردم نمی تواند انجام دهد و مطمئنم که همه کارهای دولت با کمک و حمایت مردم و به اذن الهی شدنی است.

** معیار انتخاب وزرا، شایستگی آنها بود
خبرنگار فارس از رییس جمهور پرسید که بعد از معرفی کابینه انتقاداتی از سوی برخی رسانه ها و جریانات هم مطرح شد. از حضور برخی افراد که به اعتقاد برخی منتقدین با عوامل حوادث 88 مرزبندی شفافی نداشتند و حضور آنها مغایر اعتدال مطرح شد تا چینش کابینه با فشار برخی جریانات و نادیده گرفتن سهم زنان که از شعارهای جنابعالی بود. اگر امکان دارد درباره نحوه انتخاب همکارانتان و آن عناصر اصلی که برای انتخاب آنها در نظر گرفته اید برای مردم توضیح دهید.
روحانی با بیان این که معیار ما برای انتخاب کابینه، شایستگی های افراد، شرایط کشور و نیاز کشور به افراد با تجربه و با سابقه بود، گفت: ما احساس کردیم زمان نداریم برای این که بار دیگر بخواهیم خطا کنیم و بر این اساس باید افرادی که دارای تجربه و تخصص کافی هستند و نشان دادند در گذشته چکار کردند آنها را برگزینم و انتخاب کنیم.
رییس جمهوری تاکید کرد: با صراحت اعلام می کنم هیچ کسی به من به عنوان رییس جمهور فشاری نیاورد که کسی را انتخاب کنم و کسی هم نیستم که در شرایط فشار تصمیم بگیرم و این کار را نخواهم کرد.
روحانی ادامه داد: تمام افرادی را که من انتخاب کردم تصمیم خودم بوده البته با دیگران مشورت کردم و از مشورت همه استفاده کردم اما آنچه که در بیرون شایع است من به صراحت اعلام می کنم که واقعیت ندارد و درست نیست.
وی یادآور شد: دولت شرکت سهامی نیست که بگوید این گروه یا آن گروه این جناح یا آن جناح سهمش چه مقدار است.
رییس جمهوری یادآور شد: مبنای ما اعتدال گرایی، تخصص گرایی، پاک دستی ، ایمان، تقوا، تجربه، کاردانی و شناخت واقعیت های کشور، اخلاق و باور به آنچه که مردم در انتخابات گفتند به عنوان یک اصل مهم بوده است.
روحانی افزود: این که به برخی افراد اتهاماتی را وارد می کنند صحیح نیست و غیراخلاقی است؛ البته خود به خود ممکن است این مسایل در مجلس شورای اسلامی احتمالا مطرح شود که من در آن جا پاسخ خواهم داد و از تمام وزرایی که پیشنهاد داده ام شناخت قبلی دارم و با قاطعیت از تک تک آنها دفاع می کنم.
وی تاکید کرد: هیچ کس در انتخاب اعضای کابینه به من فشار نیاورده مخصوصا آنهایی که در انتخابات در کنار من بودند همصدا با من بودند.
رییس جمهوری افزود: گاهی بعضی هایی که در یک مسیر دیگر بودند مستقیم یا غیرمستقیم می خواستند فشاری را شروع کنند اما در همان لحظه اولیه دیدند که عکس العمل من در برابر فشار چگونه است.
روحانی اظهارداشت: به ملت شریف ایران اعلام می کنم مبنای انتخاب من نه سهم خواهی گروه ها و جناح ها بوده، مبنا معیارهایی بوده که وجود داشته و البته کارگروه ها 28 معیار تعیین کرده بودند و همه افرادی که من انتخاب کردم به نحوی در لیست کارگروه ها وجود داشتند و آنها را مورد بررسی قرار داده و با خیلی از آنها من از گذشته دور آشنا بودم.
وی ادامه داد: بنابراین آنچه که بیان شد فشار بوده اصلا واقعیت ندارد و اینگونه نیست. مبنا بر شایسته سالاری و اعتدال گرایی بوده است.
روحانی گفت: به مردم عزیزم اعلام می کنم بر مبنای قولی که دادم عمل کردم و اگر خدای نکرده روزی بخواهم قولی که دادم عمل نکنم به اشتباه یا عمد از مردم عذرخواهی می کنم. من وظیفه خودم می دانم که همانطور که قسم خوردم امانت دار مردم باشم و از حقوق مردم دفاع کنم.


نوشته شده در دوشنبه 92/5/21ساعت 12:6 صبح توسط مدیر سایت: علیرضا حسن زاده نظرات ( ) | |

وزارت خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه فرصت تازه ای برای حل موضوع هسته ای ایران به وجود آمده است، مدعی شد هر زمان ایران آماده مذاکره جدی باشد، دولت آمریکا برای گفتگوی مستقیم آماده خواهد بود.

ماریا هرف، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه با تشکیل دولت دکتر روحانی فرصتی برای پایان دادن به اختلاف ها بر سر موضوع هسته ای جمهوری اسلامی به وجود آمده ، اظهار داشت ما فکر می کنیم دولت آقای روحانی یک فرصت به وجود آورده است. البته می دانیم که دولت وی تازه تشکیل شده و هنوز در حال انتخاب کابینه اش می باشد، اما هر زمان دولت ایران آماده گفتگوی جدی با آمریکا باشد، ما آماده گفتگو خواهیم بود.
هرف در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره اینکه به نظر آمریکا گام نخست دولت آقای روحانی چه باید باشد از پاسخ مشخص خودداری کرد ولی به پیشنهاد ارایه شده از سوی گروه 1+5 اشاره کرد و گفت: همانگونه که می دانید، ما پیشنهادی را قبلا روی میز گذاشته ایم و هنوز منتظر پاسخ اساسی از جانب ایران می باشیم. ما به روشنی گفته ایم که چه گامی باید برداشته شود.
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: فرصتی پیش آمده که او (روحانی) به سرعت دست به کار شده تا موضوع هسته ای را حل کند و ما هر زمان ایران آماده مذاکره جدی باشد، آماده گفتگو با ایران هستیم.
وی با اشاره به تشکیل کابینه دکتر روحانی افزود: جدا از اینکه چه وزیرانی در کابینه باشند، ما امیدواریم که دولت ایران از این فرصت بهره جسته و وارد مذاکره جدی با آمریکا و جامعه بین المللی برای حل موضوع هسته ای این کشور شود.
حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور اسلامی ایران، در اولین نشست خبری خود پس از آغاز ریاست جمهوری که عصر سه‌شنبه برگزار شد با اشاره به سیاست های تناقض آمیز دولت آمریکا گفت: برای ما پاسخ عملی دولت آمریکا مهم است نه بیانیه‌ها؛ ما همه اقدامات دولت آمریکا را به دقت رصد خواهیم کرد و به اقدامات عملی سازنده و معناداری که اگر وجود داشته باشد حتما پاسخ متناسب و مشابه از طرف دولت ایران داده خواهد شد.
وی گفت: برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران یک موضوع ملی و فراجناحی است و اصولی که در این زمینه وجود دارد حفظ خواهد شد به این معنا که حقوق هسته‌ای ایران بر اساس مقررات بین‌المللی مورد تأکید این دولت خواهد بود.
دکتر روحانی تاکید کرد: ما از حق مردم کوتاه نخواهیم آمد اما در عین حال اهل تعامل و گفتگو هستیم. در صورتی که آمریکا با حسن نیت و بر اساس احترام متقابل و از موضع برابر اقدام کند راه برای تعامل باز خواهد بود.


نوشته شده در دوشنبه 92/5/21ساعت 12:2 صبح توسط مدیر سایت: علیرضا حسن زاده نظرات ( ) | |


قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت